Al meer dan 8 jaar, al voor meer dan 80 prachtige organisaties

Samen werken aan een succesvol verhaal

Van startup tot multinational, van CEO tot student, van Young Professional tot investeerder op leeftijd.
De meest uiteenlopende organisaties, ondernemers en zelfstandig professionals heb ik de afgelopen jaren mogen trainen. In een snelkoker, in een eenmalige training, in een langdurig coachingstraject of wat er ook voor oplossing bij de klant past.
Ik ben heel trots op alle positieve reacties op deze samenwerkingen tot dusver:

Een aantal klanten vertellen:

The training was well organized and perceived by myself and my colleagues. This was reflected by the fact that he was asked to give the same training to a couple of colleagues who had to facilitate a Ted talk for group of 140 CFO colleagues

Sven, Deloitte

Wat een feestje om Jan op het podium te hebben Het was een lastige opdracht, maar is gelukt! En wat een enthousiasme op dat podium!

Yvonne, Telegraaf Media Groep

Jan did an excellent job in coaching our speakers how to best convey their story with impact, after a general training on storytelling to set the scene. Definitely noticed the difference on stage. Can highly recommend!

Fleur, Google

Een zeer belangrijke rol gespeeld in het geheel. Het grote succes van deze voor en door politie collega's georganiseerde events, is mede te danken aan het deskundige advies en de schat aan ervaring met het organiseren van vele TED-bijeenkomsten over de hele wereld.

Hugo, Nationale Politie

Enthousiast geworden?

       Laten we (virtueel) koffie drinken!