Talk like TED - Pitchen

Een belangrijke pitch geven? Intern binnen de organisatie, voor een klant of investeerder? De puntjes op de spreekwoordelijke 'i' zetten, of 'from scratch' een succesvolle pitch in elkaar zetten? In deze training gaan we er samen, op een TED-waardige manier aan werken. Naast de succes ingrediënten van de TED talks, gaan we ook uitgebreid kijken naar hoe je een succesvolle pitch opzet, oefent en geeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op Talk like TED - Pitchen Training.

Interesse?

       Laten we (virtueel) koffie drinken!
groepstraining beter presenteren

Jan heeft de consultants van Pragmatics op een zeer inspirerende wijze meegenomen in de do’s en don’ts van het geven van een boeiende (Talk like TED) presentatie. Zijn kenmerkende positieve stijl werkte aanstekelijk en heeft de deelnemers uitgedaagd met diverse technieken te oefenen.

Friso, Pragmatics

Jan heeft ons met volle overgave meegenomen in de wereld van “storytelling”! Zijn gedrevenheid was aanstekelijk hetgeen leidde tot veel interactie met de aanwezige groep. Met zijn TED ervaring nam hij de groep mee in sprekende voorbeelden. Successen. Naast het delen van goede en praktische tips is Jan ook erg vermakelijk om naar te luisteren als voorbeeld spreker!

Joost, Accenture

The training was well organized and perceived by myself and my colleagues. This was reflected by the fact that he was asked to give the same training to a couple of colleagues who had to facilitate a Ted talk for group of 140 CFO colleagues

Sven, Deloitte

Wat een feestje om Jan op het podium te hebben Het was een lastige opdracht, maar is gelukt! En wat een enthousiasme op dat podium!

Yvonne, Telegraaf Media Groep

Jan heeft me geholpen bij mijn presentatie om deze naar een hoger niveau te tillen. De ‘Talk Like TED’ training geeft je veel concrete inzichten en praktische tips die je zelf (relatief) eenvoudig kunt toepassen. Jan geeft harde, duidelijke en eerlijke feedback waar je iets mee kunt. De ervaring vanuit zijn TEDx verleden is daarnaast inspirerend en zet je aan om je verhaal nóg scherper en beter te maken. Iedereen die regelmatig spreekt of op het podium staat kan ik deze training aanbevelen.

Rob, Raaker

Jan heeft mij op een zeer waardevolle en nuttige manier geholpen in de voorbereiding voor een belangrijke pitch. Het uitgebreid delen van zijn ervaring op het gebied van storytelling, delivery en overtuigend spreken heeft een grote boost gegeven aan het verhaal. Jan, veel dank hiervoor!.

Koen, WUA

Dankzij de coaching van Jan heb ik een heel goed en mooi verhaal kunnen neerzetten. Ook al ben ik soms een wervelwind heb ik mijn verhaal en passie ontspannen kunnen overbrengen. Jan was “liefdevol/ genadeloos” in zijn coaching, precies zoals het hoort. Hij haalt echt het beste in je naar boven. Ik ben blij dat ik met Jan voor kwaliteit coaching heb gekozen om mijn persoonlijke, kwetsbare en impactvolle verhaal met de wereld te delen. Bedankt Jan en tot snel!

Astrid, Natulatte

Jan heeft doormiddel van een Talk like TED training mij erg geholpen met de presentatie zelf. Niet alleen het optimaliseren van de presentatie maar ook houding, spreken en lichaamstaal kwamen aan bod. Erg fijne stof om te leren en dit door Jan zijn professionaliteit in de praktijk te kunnen brengen. Indien jij jezelf wilt verbeteren kwa presenteren is Jan meer dan een aanrader!

Christiaan, BitcoinMeester

Jan did an excellent job in coaching our speakers how to best convey their story with impact, after a general training on storytelling to set the scene. Definitely noticed the difference on stage. Can highly recommend!

Fleur, Google

Een zeer belangrijke rol gespeeld in het geheel. Het grote succes van deze voor en door politie collega’s georganiseerde events, is mede te danken aan het deskundige advies en de schat aan ervaring met het organiseren van vele TED-bijeenkomsten over de hele wereld.

Hugo, Nationale Politie

Jan has an amazing ability to captivate his audience the moment that he walks on stage. Jan is a natural talent. His lecture flows like a fascinating narrative. And the audience is kept engaged until the very last sentence.

Leann, Maastricht University

Jan did a great job in preparing, designing and delivering a masterclass ‘Talk like TED’. Jan was very open and willing to think along how we could best serve our group of almost 900 Talents around the world in their need to become more inspirational and impactful leaders through storytelling and public speaking. He took into account the needs of the audience by finetuning his masterclass to their development needs. The masterclass was packed with great examples, videos, stories, and a lot of tips and tricks. Finally, he shared several tools that our participants could use to prepare for their own public speaking or storytelling challenges. Thank you Jan!

Jelte, AkzoNobel