fbpx
Home » Talk like TED Talent Program

Het Talk like TED Talent Program

 • Wil jij beter leren spreken?
 • Jouw verhaal scherper en met meer impact neerzetten?
 • Een presentatie of pitch ontwerpen die wél bijblijft en wordt doorverteld?
 • Beter voorbereid op het podium staan?
 • Wil je spreekangst voorkomen en enthousiast op een podium komen te staan?
 • Spreek je vaak, maar zoek je naar verbetering en verfijning?
 • Wil je een training volgen waar je wilt, wanneer je wilt?

Of je nu al regelmatig spreekt of nog nooit hebt gesproken, of je nu in een leidinggevende functie bij een bedrijf zit of ondernemer bent, Young Professional of ZZP-er; deze training is voor jou!

TimAIESEC
De training ‘Talk like TED sprekers training’ van Jan Scheele is een eyeopener voor iedereen die wil leren inspirerend te spreken!

Vrijwel iedereen vindt spreken spannend, ook al heb je al vaker gesproken. Ook de onzekerheid of je verhaal interessant wel interessant genoeg is voor het publiek, zodat men geïnspireerd naar jou luistert van begin tot eind en het verhaal ook door verteld, houdt veel mensen bezig in de voorbereiding. Het houdt sommige mensen zelfs tegen om hun verhaal te delen met anderen.

In de afgelopen 10 jaar mocht ik 200 TEDx sprekers coachen voor de 52 TEDx events die ik mocht organiseren wereldwijd. Van enthousiastelingen die nog nooit hadden gesproken, tot CEO’s, politici en ondernemers die dit bijna dagelijks doen; ik heb iedereen zien geweldig zien groeien in hun spreekvaardigheden. De TED talks hebben zich ontwikkeld als een format wat zorgt voor inspirende, krachtige verhalen die bijblijven en worden door verteld. Er zijn verschillende trucjes om van een standaard verhaal, een ‘TED-waardig’ verhaal te maken.

De afgelopen jaren heb ik daarnaast tientallen organisaties en enthousiastelingen mogen trainen, op basis van de tientallen trucjes die ik bij TED altijd gebruikte om de sprekers te trainen en ervoor te zorgen dat zij een TED-waardig verhaal vertelden. Een verhaal wat bij blijft, impact heeft en wat de spreker geen stress bezorgd, tijdens het geven ervan.

Ik geloof erin, dat iedereen een inspirerend verhaal heeft om te delen en ik geloof erin dat iedereen een verhaal kan vertellen op een podium. Daarom heb ik het mijzelf als missie gesteld om zoveel mogelijk enthousiastelingen ‘Talk like TED’ te trainen en bied binnenkort weer het online 'Talk like TED Talent Program' aan, waar elke enthousiasteling zich individueel voor kan inschrijven.

RobRaaker
Jan heeft me geholpen bij mijn presentatie om deze naar een hoger niveau te tillen. De 'Talk Like TED' training geeft je veel concrete inzichten en praktische tips die je zelf (relatief) eenvoudig kunt toepassen. Jan geeft harde, duidelijke en eerlijke feedback waar je iets mee kunt. De ervaring vanuit zijn TEDx verleden is daarnaast inspirerend en zet je aan om je verhaal nóg scherper en beter te maken. Iedereen die regelmatig spreekt of op het podium staat kan ik deze training aanbevelen

Wat gaan we doen?

 • 18 dagen lang
 • Elke dag leren, elke dag opdrachten uitvoeren, elke dag inspiratie en meer!
 • Direct in jouw mailbox en de online omgeving
 • Zodat je kan leren waar en wanneer je dat wilt
 • Veel en gevarieerde content over zaken als inspirerend spreken, spreken met impact, slides, spreekangst voorkomen, optimaal gebruik van het lichaam.
 • Maar ook: wat is de ultieme voorbereiding? Welke middelen gebruik je hiervoor? En op de dag zelf?
 • Wat zijn de meest gemaakte fouten en hoe kan je deze voorkomen?
 • Wat is de 'secret sauce' van de beste TED sprekers wereldwijd en wat kan je hier van leren?

Bonus

 • Elke deelnemer krijgt een gedrukte versie van het Groeiboek
 • Elke deelnemer wordt aan het einde van het programma toegevoegd aan de Talent Tribe community op Linkedin, voor verdere verdieping, inspiratie en meer!
FleurGoogle
Jan did an excellent job in coaching our speakers how to best convey their story with impact, after a general training on storytelling to set the scene. Definitely noticed the difference on stage. Can recommend!

Welke organisaties mochten wij al inspireren en leren?

VISTRA
Pragmatics
Maastricht University
NRC
Google
Joanknecht
IAB
Telegraaf Media Groep
KLM
Wereldhave
Horti Heroes
RAI Vereniging
Essent
Hacking Health
AIESEC
Medireva
JCI
LEOs
LIONS
TUe
UniPartners
ZUYD
Luckers
Hardenberg
Deloitte
Limburg Professionals
NuVinci
CDA
Bouwend Nederland
Provincie Limburg
TEDx
Politie
Defensie

WietskePolitie
Met Jan is het heerlijk samenwerken! Hij zorgt voor een ontspannen en kundige werksfeer. Weet op het juiste niveau in te steken als coach voor TEDx sprekers

Wil jij ook een Talk like TED Talent worden?

Elke maandag start er weer een nieuwe groep enthousiastelingen!
Schrijf je in via onderstaande button en je wordt direct toegevoegd aan de Talent Tribe van de eerst volgende maandag!

CedriqueGemeente Rotterdam
Ook met weinig voorbereiding en input kan Jan je inspireren tot het maken van een complete en inspirerende TEDtalk! Dank daarvoor!

Wil je deze training niet individueel, maar met een groep mensen volgen? Ik geef deze training regelmatig voor organisaties op locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden.

TOP