Samen aan het werk

S

Elke groep is anders, elke persoon is anders, elke omgeving is anders. Samen kijken we naar de beste oplossing en maken we er een mooi stukje maatwerk van.

In de juiste setting, in de juiste vorm, met de juiste voorbereidingen, met de juiste nazorg. Met focus op het gewenste resultaat, Oplossingen, met aandacht voor iedere individuele deelnemer.

Laten we (virtueel) sparren over alle mogelijkheden!

Meer dan training

Training is de basis voor de verschillende oplossingen die ik aanbied. Op basis van de wensen, kijk ik graag mee naar het volledige traject, waarin ik mogelijk een ondersteunende rol kan spelen.

Op maat

In lijn met de wensen van de organisatie en deelnemer(s).

Fysiek of virtueel

Op locatie, thuis of in de cloud

Interactief

Doorlopende Q&A, feedback en reflectie.

Support

In de voorbereiding en ook na de training, mogelijkheden voor support

Met wie mocht ik eerder samenwerken:

maastricht university

Jan has an amazing ability to captivate his audience the moment that he walks on stage. Jan is a natural talent. His lecture flows like a fascinating narrative. And the audience is kept engaged until the very last sentence.

Leann, Maastricht University
pragmatics

Jan heeft de consultants van Pragmatics op een zeer inspirerende wijze meegenomen in de do’s en don’ts van het geven van een boeiende (Talk like TED) presentatie. Zijn kenmerkende positieve stijl werkte aanstekelijk en heeft de deelnemers uitgedaagd met diverse technieken te oefenen.

Friso, Pragmatics
accenture 1

Jan heeft ons met volle overgave meegenomen in de wereld van "storytelling"! Zijn gedrevenheid was aanstekelijk hetgeen leidde tot veel interactie met de aanwezige groep. Met zijn TED ervaring nam hij de groep mee in sprekende voorbeelden. Naast het delen van goede en praktische tips is Jan ook erg vermakelijk om naar te luisteren als voorbeeld spreker!

Joost, Accenture
deloitte ted

The training was well organized and perceived by myself and my colleagues. This was reflected by the fact that he was asked to give the same training to a couple of colleagues who had to facilitate a Ted talk for group of 140 CFO colleagues

Sven, Deloitte
tmg ted

Wat een feestje om Jan op het podium te hebben Het was een lastige opdracht, maar is gelukt! En wat een enthousiasme op dat podium!

Yvonne, Telegraaf Media Groep
google ted

Jan did an excellent job in coaching our speakers how to best convey their story with impact, after a general training on storytelling to set the scene. Definitely noticed the difference on stage. Can highly recommend!

Fleur, Google
politie logo

Een zeer belangrijke rol gespeeld in het geheel. Het grote succes van deze voor en door politie collega's georganiseerde events, is mede te danken aan het deskundige advies en de schat aan ervaring met het organiseren van vele TED-bijeenkomsten over de hele wereld.

Hugo, Nationale Politie