Successen

In de afgelopen jaren heb ik de meest uiteenlopende organisaties, ondernemers en professionals mogen trainen, coachen en begeleiden.Van startup tot multinational, van CEO tot student, van bekende DJ tot Staatssecretaris, van Young Professional tot investeerder op leeftijd.

Een selectie referenties:

Jan’s gedrevenheid was aanstekelijk hetgeen leidde tot veel interactie met de aanwezige groep. Met zijn TED ervaring nam hij de groep mee in sprekende voorbeelden. Naast het delen van goede en praktische tips is Jan ook erg vermakelijk om naar te luisteren als voorbeeld spreker!

Joost - Accenture

Jan did a great job in preparing, designing and delivering a masterclass 'Talk like TED'. Jan was very open and willing to think along how we could best serve our group of almost 900 Talents around the world in their need to become more inspirational and impactful leaders through storytelling and public speaking. He took into account the needs of the audience by finetuning his masterclass to their development needs. The masterclass was packed with great examples, videos, stories, and a lot of tips and tricks. Finally, he shared several tools that our participants could use to prepare for their own public speaking or storytelling challenges. Thank you Jan!

Jelmer - AkzoNobel

Jan heeft me geholpen bij mijn presentatie om deze naar een hoger niveau te tillen. De 'Talk Like TED' training geeft je veel concrete inzichten en praktische tips die je zelf (relatief) eenvoudig kunt toepassen. Jan geeft harde, duidelijke en eerlijke feedback waar je iets mee kunt. De ervaring vanuit zijn TEDx verleden is daarnaast inspirerend en zet je aan om je verhaal nóg scherper en beter te maken. Iedereen die regelmatig spreekt of op het podium staat kan ik deze training aanbevelen.

Rob - Raaker

Met Jan is het heerlijk samenwerken! Hij zorgt voor een ontspannen en kundige werksfeer. Weet op het juiste niveau in te steken als coach voor TEDx sprekers. Denkt mee en daagt uit. Een goede netwerkpartner voor het leven :).

Wieteke - Politie Nederland

Dankzij de coaching van Jan heb ik een heel goed en mooi verhaal kunnen neerzetten. Ook al ben ik soms een wervelwind heb ik mijn verhaal en passie ontspannen kunnen overbrengen. Jan was “liefdevol/ genadeloos” in zijn coaching, precies zoals het hoort. Hij haalt echt het beste in je naar boven. Ik ben blij dat ik met Jan voor kwaliteit coaching heb gekozen om mijn persoonlijke, kwetsbare en impactvolle verhaal met de wereld te delen. Ik wilde ook niet voor minder gaan! volgende keer weet ik Jan weer te vinden want het is heel bijzonder en heel belangrijk dat we onze verhalen vertellen. Bedankt Jan en tot snel!

Astrid - Natulatte

Ook met weinig voorbereiding en input kan Jan je inspireren tot het maken van een complete en inspirerende TEDtalk! Dank daarvoor!

Cédrique - Gemeente Rotterdam

Jan is niet met maar een woord te beschrijven, dat zou hem te kort doen. Met zijn visie en enthousiasme heeft hij iedereen op het puntje van hun stoel gehouden. Jan is een van de betere sprekers die het publiek ook daadwerkelijk iets kan leren met een zeer interessante visie. Jan was en blijft altijd welkom en wij zien hen graag nog eens langskomen.

Stefan - Belastingdienst

Jan heeft mij op een zeer waardevolle en nuttige manier geholpen in de voorbereiding voor een belangrijke pitch. Het uitgebreid delen van zijn ervaring op het gebied van storytelling, delivery en overtuigend spreken heeft een grote boost gegeven aan het verhaal. Jan, veel dank hiervoor!

Koen - WUA

Nog nooit heb ik zo'n bevlogen professional gezien. Met een enthousiasme waar je U tegen zegt stond Jan elke keer weer voor de groep. Dankzij zijn rake tips, trics en gedegen advies zijn de presentatie skills van iedereen echt beter geworden. Zijn feedback is confronterend maar altijd opbouwend!

Charlotte - NN Group

Een greep uit de merken die ik in de afgelopen jaren heb mogen versterken met TalkLikeTED:

Enthousiast geworden over TalkLikeTED?