Ontdek de geheimen van inspirerend en effectief presenteren zonder zenuwen

Masterclasses Maastricht, Masterclasses Eindhoven, Masterclasses Amsterdam, Challenge, De kracht van storytelling

Moet je regelmatig presenteren, maar blijf je het niet leuk en lastig vinden?

Succesvol presenteren gaat over heel wat meer, dan puur een aantal woorden achter elkaar plakken. Maar veel professionals blijven het een grote uitdaging vinden, om een verhaal te maken dat inspireert. Dat zijn doel bereikt. Dat het publiek positief verrast achter laat.

De voorbereiding wordt vergeten, het lichaam werkt niet mee en de negatieve effecten van niet goed kunnen presenteren worden ook merkbaar buiten het podium.

De afgelopen jaren mocht ik tientallen trainingen organiseren ‘in-company’ bij de meest mooie organisaties in binnen- en buitenland. De afgelopen tijd kreeg ik steeds meer aanvragen van professionals die graag bij een ‘open inschrijving’ masterclass willen aanschuiven.

Daarom geef ik in januari 2024 over heel Nederland de Talk like TED masterclass. Een zeer complete training, waarin je in 1 middag in een snelkoker kennis maakt met de vele tientallen trucjes die de TED talks zo populair maken.

Misschien wel de beste, meest complete masterclass over presenteren

Deze masterclasses worden gegeven in kleine groepen. Leren van en met elkaar!

We gaan alle belangrijke aspecten behandelen, die komen kijken bij presenteren, zoals:

De masterclass is een combinatie van veel inspiratie die je gelijk kan toepassen, zelf oefenen en aan de slag. Lekker interactief en uiteraard altijd de mogelijkheid tot het stellen van vragen. 

We beginnen om 1300 uur en eindigen uiterlijk om 1700 uur.

Het programma ziet er als volgt uit: 

Jij bepaalt zelf de rol die je fijn vindt; pro-actief zelf presenteren en hier direct van leren, of puur kennis en inspiratie tot je nemen, om later op eigen tempo te verwerken.

Masterclasses

Maak kennis met de coach

Mijn eerste presentaties waren een ramp. Ik schaam me er nog voor als ik ze terug zie op Youtube. Tijdens de organisatie van 50 TEDx events wereldwijd, ben ik hier hard aan gaan werken. Door het coachen van 200+ TED sprekers, maar ook het analyseren van tientallen wetenschappelijke onderzoeken en boeken.
TalkLikeTED is hieruit ontstaan. In de afgelopen jaren mocht ik meer dan 3200 professionals trainen en coachen wereldwijd. Door als presentatie coach aan de zijlijn te staan en op het juiste moment, de juiste tips, tools en inzichten aan te rijken aan jou als coachee.
Of je nu CEO of student, politicus of ondernemer, gevestigd spreker of beginneling bent. Ik geloof er in dat iedereen een mooi verhaal heeft om te vertellen. Dat iedereen dat op een podium kan delen met de juiste voorbereiding.
Tientallen trucjes vormen samen de ‘secret sauce’, die het TED format zo ontzettend populair maakt om een verhaal goed over te brengen. Trucjes die ik graag, vol enthousiasme met jou deel. 
Masterclasses Maastricht, Masterclasses Eindhoven, Masterclasses Amsterdam, De Kunst van het Inspireren

Een unieke kans! Schrijf je vandaag nog in:

Jouw investering? Slechts 349 euro!

Schrijf je jezelf in voor 6 januari? De earlybird prijs is 295 euro.

Kom je met een collega, vriend of familielid samen? Een combiticket voor twee personen kost slechts 595 euro.

Eenmalige kans: Boek een extra Check & Call!
Van 299,- voor 149,-*
Hiervoor krijg je:

De Check & Call is mijn meestgevraagde service en enkel met korting te verkrijgen voor deelnemers van de masterclass die hem vooraf reserveren bij aanmelding van de masterclass.

* Let op: er zijn maar 4 plekken beschikbaar vanwege volle agenda.

Wat is inbegrepen in de masterclass:

TIP!
Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR. Heb je een voorbeeld mail nodig om jouw leidinggevende te overtuigen? Mail mij en ik stuur je er één!

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
Je ontvangt een BTW factuur gelijk na inschrijving en betaling.

De masterclasses duren van 13.00 – 17.00 uur.
Ik geef de masterclasses op verschillende data:
Maastricht: 19 & 24 januari
Eindhoven: 17 & 25 januari
Amsterdam: 18 & 31 januari

Klik hieronder op jouw favoriete datum / plaats om je gelijk te registreren. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

  • Sale
  • Sale
  • Sale
  • Sale
  • Sale
  • Sale